Tijdens de Oosterscheldeweek 2018 biedt Duikcentrum ‘De Witte Boulevard’ snorkellessen aan, in samenwerking met Nationaal Park Oosterschelde en NME Schouwen Duiveland.

Voor wie

De snorkellessen zijn bedoeld voor alle leerlingen van groep 5 t/m 8 van de basisscholen op Schouwen-Duiveland. Per les geldt een maximum aantal deelnemers van 24 leerlingen met 2 begeleiders van school.

Programma

Een snorkelles duurt ong. 100 minuten. 50 Minuten snorkelen en 50 minuten uitleg over wat er allemaal gezien is. De helft van de groep (12 leerlingen) krijgt eerst uitleg, de andere helft gaat snorkelen. Na 50 min. wordt er gewisseld.

Wanneer

De snorkellessen worden gegeven van maandag 10 t/m vrijdag 14 september. De eerste groep start om  09.00 uur en de laatste is om ong. 16.00 uur klaar. Er kunnen max. 4 groepen per dag deelnemen.

Waar

De snorkellessen vinden plaats aan het eind van het havenkanaal in Zierikzee. Leerlingen van de  Zierikzeesche scholen kunnen er naartoe fietsen of lopen. Het is vanaf het centrum ong. 20 minuten lopen.

De overige scholen van Schouwen-Duiveland moeten zelf vervoer regelen. Het Duikcentrum heeft deze zomer toestemming van het Waterschap om met de auto tot het eind van het Havenkanaal te rijden. Mogelijk kan dit ook geregeld worden voor ouders die rijden.

Kosten

Dankzij een bijdrage van Nationaal Park Oosterschelde kunnen we de activiteit aanbieden voor € 5,- per leerling. Als er totaal meer dan 200 kinderen meedoen, kunnen we bovendien een bijdrage van de Gemeente vragen. In dat geval zou de activiteit  € 2,50 per leerling kosten.

Interesse?

Om de snorkellessen zo voordelig mogelijk aan te kunnen bieden, willen we van tevoren graag weten welke scholen daadwerkelijk interesse hebben.

Neem contact op.