Vaartocht Oosterschelde

Op dit moment zitten de vaartochten vol, we zijn op zoek naar aanvullend budget, voor nu kan een mail naar Terry Bom terry.bom@nmesd.nl worden gestuurd en dan zetten we je op de wachtlijst.

Schrijf je nu in voor een vaartocht voor groep 5/6!

Ook dit jaar kunnen we Zeeuwse leerlingen meenemen op een avontuurlijke en leerzame vaartocht door Nationaal Park Oosterschelde. Een unieke beleving! Wil jij samen met jouw groep 5 of 6 meevaren?

Educatief programma

Tijdens de vaartocht krijgen de leerlingen een educatief programma aangeboden. Ze leren de Oosterschelde goed kennen. En als hoogtepunt gaan we samen zeehonden en bruinvissen spotten met verrekijkers en telescopen. Nieuwsgierig geworden naar de vaartocht? Kijk de video hier beneden om een voorproefje te bekijken.

Kiezen uit 2 opties

Je kunt kiezen om te vertrekken uit:

1. De haven van Burghsluis, Schouwen-Duiveland, de tocht duurt dan ongeveer 2,5 uur

2. De haven van de Bergse Diepsluis, Tholen, de tocht duurt dan ongeveer 3,5 uur Kosten

Als school betaal je een bijdrage van € 150,-* per vaartocht. Begeleiders zijn gratis.

Aanmelden en meer info

Klik hier om je klas direct aan te melden. Na het aanmelden ontvang je van ons een informatiemail hoe je een afspraak kunt maken met de schipper. De vertrektijden van de vaartochten zijn afhankelijk van het getij. Als school regel je zelf het vervoer naar de haven.

*De bijdrage van € 150,- is gebaseerd op maximaal 30 leerlingen. Mocht je meer dan 30 leerlingen in je klas hebben, dan betaal je per leerling die extra meegaat € 4,- .